tiistai 2. maaliskuuta 2010

Vuohenjuustoherkkuja

Harvoin tulee tehtyä ruokaa, joka koostuu alku- ja pääruoasta ja sen kunniaksi teinkin vähän hienomman kattauksen. Tai ylipäätään kattauksen. Yleensä otetaan vaan lautaset kaapista ja isketään hellalta ruoka siihen, jonka jälkeen siirrytään sohvalle syömään ja telkkaria katsomaan.

Alkuruoaksi oli vuohenjuusto-kasvissosekeitto, johon laitoin mitä kaapista löytyi, eli puolikas bataatti, pieni pala lanttua, viitisen porkkanaa ja tulisia mausteita. Sitten paistoin vuohejuustoa pannulla, laitoin kaikki blenderiin ja hurrurrur. Ennen en pitänyt vuohejuustosta, mutta oikein laitettuna ja pieninä määrinä se on oikein herkullista.

Pääruoaksi vuohenjuustopastaa, johon tein kastikkeen vähän kulahtaneista tomaateista, sipulista, paprikasta, mausteista ja kermasta.

Päälle ruskistin pannulla vuohenjuustokiekot.
Ai että mä rakastan kasviruokaa!


9 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Mä niin rakastan kasvisruokaa ja varsinkin vuohenjuustoa! Oi mitä herkkuja!

Naily kirjoitti...

Ihan kuin ravintola-annos kattauksineen kaikkineen. :) Todella hyvän näköistä! Kuolaus!

Kaitaliina kirjoitti...

Yummy yammy!! Mä olen lähdössä just kauppaan, ja mietin mitä sapustaa tekisin. Kiitos siis ruokavinkistä. Vuohenjuusto on mun lempparijuusto, parmesani kanssa=)

E kirjoitti...

Nam. Tässä kun odottelee laiskana pakastepizzaa uunista ei voi olla muuta kuin äärimmäisen kateellinen. Kasvisruoka on kyllä parasta. Siihen ei voi juurikaan pettyä toisin kuin lihaan usein.

Alma kirjoitti...

Nam nam! Ihana sakean näköistä tuo alkukeitto! Poikaystävä on ihan kyllästynyt, kun mä jossain vaiheessa halusin aina vuohenjuustoa. Vuohenjuustosalaattia, - pastaa, -piirakkaa, -keittoa, -leipiä yms.:) Se on vaan jotenkin niin mun(kin) makuun. Ja välillä on tosiaan arkisinkin kiva kokkailla vähän enemmän ja kattaa nätisti. Mäkin pyrin siihen. Laittaa servetit yms. Onhan se se puoli ruokaa.:)

Riehu kirjoitti...

No niin, mulla on kauhee nälkä ja tällästä lätkästään eteen. Että kiitti. mut on kyllä ihanan näköstä ja kasvisruoka,,,parasta! :)

Mari kirjoitti...

Nonni. Mä kuolen ihan kohta. Siis ihan justiinsa. Niin herkullisen näköistä ruokaa, että ihan kiusaa katsella kuvia!

Chatrin kirjoitti...

Nooruska: mä olen nyt vasta alkanut pitämään vuohenjuustosta ja eilenkin söin sellaista, njamnjam.

Tincali: hihii, kiitos :)

Kaitaliina: ole hyvä vaan, mitäs ostit?

Missy E: pakastepizza now and a then on juuri sitä mitä kaipaa. En mäkään aina jaksa kokkailla.

Alma: mä olen vasta "löytänyt" vuohenjuuston, joten muuta en ole ehtinyt vielä tehdä, kuin tämän keiton ja pastan. Seuraavaksi piirakka!

Riehu: mulla on kans nyt aivan meganälkä! yli 2 tuntia ruokikseen, voi elämä. Noh, keitin kahvia x)

Marika: älä pliis kuole, jooko? ;)

Mari kirjoitti...

Täällä mä vielä sinnittelen! :P