torstai 21. tammikuuta 2010

Out with the old and in with the new

Eilen tapahtui jotain ennenkuulumatonta. Menin ostoksille saadakseni kivemman fiiliksen, mutta kuinkas sitten kävikään? Onnistuin saamaan jälkimorkkiksen! Rahaa paloi ihan huolella ja siitä se morkkis sitten tulikin. Normaalisti en olisi rahankäytöstä moksiskaan, mutta koska taloudellinen tulevaisuuteni on vaakalaudalla, niin aloin synkistellä asiaa jo etukäteen. Noh, jokatapauksessa löysin siis jotain uutta vanhan tilalle, sekä sisustukseen että vaatekaappiin.

Sisustusvärithän menevät buumeittain. Oranssikauteni on nyt ohi ja valkoinen ja pinkki ovat tulleet tilalle! Oranssit verhot ja koristetyynyt saivat siis väistää...

...kun tilalle tulivat valkoiset verhot sekä pinkit ja ruskeat koristetyynyt. Nämä verhot tosin ovat mielestäni vähän pliisut ja hautajaismaiset, joten keksinen piristyksesi jotkut koristeet tai vaikka toiset verhot kaveriksi.

Meidän sohvan tyynyt on eripehmeät ja koirat tuppaavatkin nukkumaan niiden päällä. Pupu demonstroi asennon #1.

Korjasin samalla kynttelikön kaappiin, mutta Kivi-kynttilälyhdyt saavat olla esillä ympäri vuoden. Näitä siis keräilen ja toivon saavani kaikki värit kasaan. Tai no, sinisiä en kaipaa, mutta kaikki muut ovat tervetulleita.

Seuraavaksi yritän metsästää (Tapiovaaran) pinnatuolin toimittamaan yöpöydän virkaa, ja milläs muullakaan aion sen maalata, kuin pinkillä!

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo pinkki nyt vaan on ihana ja piristää huonetta heti! Meillä on turha satsata sohvatyynyihin sillä todellakin niide päällä nukutaan,syödään ja kuolataan ja ne karvoitetaan joka päivä. Siinä ei paljoa mitään hienoja päällisiä pidellä, hmph...

Kaitaliina kirjoitti...

Voih, mullakin on pinnatuolit pinkiksi-projekti käynnissään. Ajattelin toteuttaa sen kuitenkin vasta kesän alussa. Jos jossain vaiheessa laitat jotain herkkukuvia sun vastamaalatusta pinkkiunelmasta, niin en ehkä malta odotaa ihan kesään asti.. Eikös olkkariin menisi vähän läpikuultava pinkki verho tuon valkoisen kaveriksi.

ps. Meidän sohva näyttää ihan samalta, siis koirien osalta. Aina pitää maata valkoisten tyynyjen päällä tai selkänojalla. Onneksi tyynyt saa pesuun:)

Helinä Laajalahti kirjoitti...

Ihanan näköistä :) pinkki kyllä piristää!

Riehu kirjoitti...

Pinkkiä pukkaa! Kiva vaihtaa välillä sisustuksen värejä, meillä nököttänyt sama punanen kausi vaikka kuinka kauan...vähän veikkaan että sanomista tulis noin pinkeistä tyynyistä, höh. :)

Mari kirjoitti...

Miksi siniset Kivi-lyhdyt eivt kelpaa? Sininenhän on niin ihana väri :)

Kivat nuo uudet koristetyynyt!

Chatrin kirjoitti...

Mikaela: koristetyynyt ei kauan koreana pysy, mutta en voinut vastustaa. Olenkin pari päivää suojellut tyynyjä ihan huolella ja kieltänyt mm. Miestä nojaamasta niihin :D saas nähdä koska luovutan..

Kaitaliina: onkohan pinkkiä piilomarkkinoitu jotenkin, kun aika moni taitaa olla siitä nyt innostunut? Sama se, ihanan pirteä väri! vielä kun jaksaisin raahata itseni kierrätyskeskukseen/kirppareille tuolia metsästämään...

Päivi: kiitos ja niin tekee! :)

Riehu: pinkkiä mulla on ollut aikaisemminkin, mutta vessassa. Se oli kunnon pinkki luola! Vähän overdone... Mutta välillä kun hurahtaa, niin sitä hurahtaa.

Ja tuo muuten tosi kivan fiiliksen vähän vaihtaa sisustusväriä. Seuraavaksi ehkä kirkkaankeltaista :D

Chatrin kirjoitti...

Marika: oltiin näköjään samaan aikaan kirjottelemassa täällä :) sininen on YÖK. en tiedä onko lapsuudesta jäänyt traumat vai mitä, mutta nykyään en siedä sinistä muuta kuin vaatetuksessa. Koboltin sininen on kaikkeista kauhein *puistatus* ;)

M kirjoitti...

EIkö ole kiva, kun ei tarvitse miettiä, että onko koti kunnossa, vaan siellä viihtyy! Se on kuin satsaisi omaan terveyteensä:)

Chatrin kirjoitti...

M: Viihtyisi vielä paremmin, jos saisin sen pinkin pinnatuolin :D

Noora kirjoitti...

Samaa mieltä: koboltin sininen on YÖK! Ainakin Kivi-tuikuissa!

Chatrin kirjoitti...

Noora: no niin just, eihän niistä edes näy se liekki, kun ovat niin tummia. pöh, sanon minä. :)