tiistai 30. maaliskuuta 2010

Suklaamaista kahvia

Saanko esitellä uudehkon pressopannumme. Se kotiutui kotiimme muutama viikko sitten ja on ohittanut suosiossaan Moccamasterin mennen tullen.

Sillä saa tehtyä jotenkin uskomattaman pehmeää ja suklaista kahvia. Innostuin jopa vaahdottamaan maidon päälle. Puruina olemme käyttäneet Arvid Nordquistin Rekoa, joka on hieman vahvempaa paahtoa, kuin esim. Juhla Mokka.

Suosittelen sekä ko. kahvia että pressopannua kaikille kahvin ystäville.

4 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Nammmm... Tollakin konstilla tulee varmasti hyvää kahvia. Itse olen kuitenkin mokkapannun vannoutunut ystävä :)

Chatrin kirjoitti...

Noora: tulee oikein hyvää. Mutteripannua en ole vielä testannutkaan..

Riehu kirjoitti...

mmm, musta on tullu kunnon kahvikissa! Me saatiin ältsin hyvää espressoa mutteripannusta lauantaina, meilläkin on se mut ei sitä vissiin voi käyttää tolla meidän liedellä...satutko tietää? Siis veikkaan että se ei tunnista sitä tms...höh.

Chatrin kirjoitti...

Riehu: no ei sais käyttää lasikeraamisella liedellä, kun se pannun pohjan halkaisija on liian pieni levyyn nähden, niin keittolevy voi vahingoittua :/ höh, indeed.